Opsætning af dit bibliotek

• Opdateret

Oversigt

Library er en måde at gruppere videoer fra flere delinger sammen efter type og gennemse dem ved hjælp af et sæt smarte filtre.

Kom godt i gang

Trin 1. Du kan vælge Når har oprettet en deling og tilføjet mindst én mappe som 'Favorit', kan du vælge, hvilke(n) mappe(r) der skal inkluderes i biblioteket.

Som standard vil alle tilføjede favoritter blive inkluderet i dit bibliotek. Du kan administrere disse (om nødvendigt) via Indstillinger > Bibliotek ved blot at sætte et flueben ud for den eller de favoritter, du gerne vil have scannet ind i biblioteket.

tvOS

iOS/macOS

Trin 2. Når Infuse har afsluttet sin indledende scanning, kan du gennemse dine videoer via biblioteksikonet på startskærmen. Alt vil være pænt grupperet efter kategori.

tvOS

iOS/macOS

Biblioteksfunktioner vil ikke være tilgængelige, når du opretter forbindelse via UPnP eller DLNA.

Relaterede vejledninger

Håndtering af favoritter & Lister

Tilføjelse af brugerdefineret favoritbillede (tvOS)