Metadata 101

• Opdateret

Oversigt

Infuse henter information fraThe Movie Database (TMDB) for film, tv-serier, anime, koncerter, kortfilm og samlinger.

Nedenfor er nogle retningslinjer for navngivning, som vil give dig de bedste resultater, når du matcher dine videoer med titler fra TMDB.

Film

Individuelle film

Pulp Fiction (1994).mkv
Inception.avi
Captain-America-The-Winter-Soldier-2014.mp4

Film grupperet i mapper med relaterede filer (billeder, undertekster osv.)

/Movies/Pulp Fiction (1994)
> Pulp Fiction (1994).mkv
> Pulp Fiction (1994).srt
> Pulp Fiction (1994).jpg
> Pulp Fiction-fanart.jpg
> Pulp Fiction.nfo

/Movies/Inception
> Inception.avi
> Inception.srt
> Inception.jpg
> Inception-fanart.jpg
> Inception.xml

Det er ikke nødvendigt at inkludere udgivelsesåret i filnavnet, men det kan hjælpe med at få mere præcise resultater.

Du kan også inkludere TMDB- eller IMDb-ID-nummeret i filnavnet (i krøllede parenteser) for at give Infuse mulighed for at finde et nøjagtigt match. Brug en struktur af {[source]-[id]}.

Inception {tmdb-27205}.mkv
Inception {imdb-tt1375666}.mkv

TV-serier

Individuelle episoder af tv-serier

1. show-name_s01.e02.mkv
  2. show-name_s1e2.mkv
  3. show-name_1x02.mkv
  4. show-name_se1.ep2.mkv
  5. show-name-season1.episode2.mkv
  6. show name/any folder/S01E02.mkv
  7. show name/any folder/01.02 NameOfEpisode.mkv
  8. show name/sæson 1/02 NameOfEpisode.mkv
  9. shownavn/sæson 1/1-02 NavnPåEpisode.mkv
  10. show name/sæson 1/episode 02 - NameOfEpisode.mkv

Mulighed 6-10 kan ikke bruges med UPnP/DLNA, Google Drive, OneDrive eller Box.

Organisering af episoder i mapper

TV Shows/The Big Bang Theory
 > Season 1
    > Files
> Season 2
> Files
> Season 3
> Files
TV Shows/The Office
> Season 1
> Files
> Season 2
> Files
> Season 3
> Files

TV-specials

For episoder, der er klassificeret som 'specials', skal der bruges et sæson-nummer på 00.

Breaking-Bad.S00.E01.mkv
Lost.S00.E01.mkv

Punktum, mellemrum, understregning og bindestreg kan alle bruges i flæng som skilletegn i både film og tv-serier.

Miniserie

En miniserie håndteres på samme måde som en sæsonbaseret serie, du bruger blot 'Sæson 01' som sæsonens nummer.

Anime

Anime er i øjeblikket klassificeret som en tv-serie, og selv om den normalt ikke har sæsoner (i den typiske forstand), skal du inkludere et sæson-nummer i filnavnet, for at Infuse kan få de korrekte metadata. Dette vil også gøre det muligt for Infuse at gruppere alle episoder sammen.

For eksempel indeholder Boruto: Naruto Next Generations 200+ episoder i sæson 1, så et filnavn som dette kan bruges: Boruto Naruto Next Generations S01 E210.mp4

Tags til filmklip, -dele og -versioner

Når der findes flere kopier af en film, genkender Infuse automatisk tags i filnavnet for at skelne mellem versionerne. Disse automatisk genkendte tags omfatter:

• Director’s Cut
  • Extended Cut
  • Theatrical Cut
  • Cinematic Cut
  • Final Cut
  • Unrated Cut
  • TV Cut
  • Uncut
  • Special Edition
  • Ultimate Edition
  • Black & White
  • Wide Screen
  • Full Screen
  • IMAX
  • Part x (cdX, discX, diskX, dvdX, partX, ptX)

Du kan også tilføje brugerdefinerede tags ved at bruge 'edition'-tagget i filnavnet i dette format.

• Get Out (2017) {edition-Regular Ending}.mp4
  • Get Out (2017) {edition-Alternate Ending}.mp4

Tags er kun synlige, når du browser via biblioteket.

Voksenindhold

Infuse downloader i øjeblikket ikke metadata eller illustrationer til titler, der er markeret som voksne/eksplicitte på TMDB, da dette ikke er i overensstemmelse med App Store Review Guidelines. Du kan tilføje dine egne lokale metadata og illustrationer for titler, der falder ind under denne kategori.

Manglende eller forkerte metadata & Kunstværk

TMDB er en community-bygget database med metadata og kunstværker på mange sprog. Hvis du tilfældigvis støder på en titel, der mangler eller har forkerte detaljer og/eller illustrationer, kan de relevante oplysninger nemt tilføjes ved atoprette en gratis TMDB-konto. Husk at tjekke retningslinjerne for bidrag på , hvis du har spørgsmål.

At tilføje illustrationer og metadata til TMDB er til gavn for fællesskabet, da de vil være tilgængelige for Infuse og mange andre apps. Alternativt kan dubruge dine egne lokale metadata og illustrationer, hvis du foretrækker det.

Indhold, der tilføjes eller opdateres på TMDB, vil være tilgængeligt i Infuse inden for ca. 1 dag.