Uw bibliotheek instellen

• Bijgewerkt

Overzicht

Library is een manier om video's van meerdere shares te groeperen op type en door te bladeren met behulp van een set slimme filters.

Aan de slag

Stap 1. Nadat een share heeft ingesteld en minstens één map als 'Favoriet' heeft toegevoegd, kunt u selecteren welke map(pen) u in de Bibliotheek wilt opnemen.

Standaard worden alle toegevoegde favorieten opgenomen in uw bibliotheek. U kunt deze (indien nodig) beheren via Instellingen > Bibliotheek door simpelweg een vinkje te plaatsen naast de favoriet(en) die u naar de Bibliotheek wilt scannen.

tvOS

iOS/macOS

Stap 2. Zodra Infuse klaar is met de eerste scan, kunt u door uw video's bladeren via het Bibliotheek-pictogram op het beginscherm. Alles wordt netjes gegroepeerd per categorie.

tvOS

iOS/macOS

Bibliotheekfuncties zijn niet beschikbaar als u verbinding maakt via UPnP of DLNA.

Verwante gidsen

Favorieten beheren & Lijsten

Aangepaste favoriete afbeeldingen toevoegen (tvOS)