Bestanden en mappen uitsluiten

• Bijgewerkt

Overzicht

In sommige gevallen kunnen er submappen zijn met items die u niet in de bibliotheek van Infuse wilt hebben.

Gebruik

Als je mappen of extra's hebt die je niet in de bibliotheek wilt hebben, zijn er een paar opties beschikbaar om te voorkomen dat Infuse deze indexeert.

1. Een verborgen '.nomedia' bestand toevoegen. Als dit aanwezig is in een map, indexeert Infuse geen items in die map.
  2. Negeer mappen met de naam 'extra's' als gedocumenteerd door Kodi.
  3. Bestanden en mappen negeren die een van Plex's extra naamgevingsschema's volgen